Dnevna doza fotografije
Sonic
Kontakt

Mejl:
sonic(at)globalnet.hr

AjSikJu
31-671-747

Sonic banner

Copyright
Fotografije su intelektualno vlasništvo te se ne smiju kopirati ili koristiti na bilo kojem mediju bez prethodnog odobrenja. Ako želite iskoristiti moje fotografije molim da mi se obratite na mail ili u komentarima.
Citat dana
Nema zapisa.
Banneri
Sonic na ptičici
Ptičica 88:31
Brojač posjeta
609706
Online portfolio
Ovaj blog je preseljen na novu adresu
Pozivam vas da ga pratite na toj adresi, sa puno novog i kvalitetnog sadržaja. Tamo ćete biti preusmjereni za 10 sekundi.
Blog
četvrtak, srpanj 27, 2006
Rubia je potegla tabu temu muškaraca i plesa. Sad više nije dovoljno da potežete naše odnose sa ženama, i kak neznamo oprat kadu nakon kupanja i da pišanje u lavabo nije baš higijenski nego sad potežete najteže naoružanje. 

Suton je pokušao to nekako okrenuti na filozofiju, ali ostaje onaj gorki okus u ustima. Mislim da se nismo izvukli, i da će nam tek sad zapapriti sa ostalim najtežim temema koje naravno neću otkriti da nebi počele. 

Uglavnom, ne samo kaj se delamo majmunima pa nosimo cvijeće, pokušavamo izreć najslatkoriječive rečenice stoljeća, pokušavajući potuć Leonarda Dicapria u Titaniku već sad moramo i plesat.

Se sjećate cigana i mede od 2 metra koji je pleso po gradovima ? E pa zabranili su ih. Ne zbog ljubitelja životinja, nego zato kaj taj medo nezna plesat ! Zakonski su ih zabranili. E pa kaj nas onda tjerate na grijeh. Po konstituciji nismo daleko od tih medeka, a za razliku od njih znamo si podosta popiti, a samim tim ravnoteža, koja je preduvijet gnjusne aktivnosti, nije nam najbolja.

Tek tolko da znate u tamnim uglovima gradova sastaju se muškarci svih dobnih skupina i počinju svoje sastanke rečenicom: "Pozdrav ekipo. Ja sam Marko. I mene je natjerala žena da plešem" na što tužnim pogledima oni drugi sa odgovaraju "Evo još jednog nesretnika.." gdje im se stare rane ponovno otvaraju. I taj teror se povećava svaki dan. Mi ne volimo cupkanje u prazno gdje nema svrhe. Jel mi vas tjeramo da mjenjate getribu ?

Ili stvarno želite ovako nešto ?sonic @ 15:40 |Komentiraj | Komentari: 0