Dnevna doza fotografije
Sonic
Kontakt

Mejl:
sonic(at)globalnet.hr

AjSikJu
31-671-747

Sonic banner

Copyright
Fotografije su intelektualno vlasništvo te se ne smiju kopirati ili koristiti na bilo kojem mediju bez prethodnog odobrenja. Ako želite iskoristiti moje fotografije molim da mi se obratite na mail ili u komentarima.
Citat dana
Nema zapisa.
Banneri
Sonic na ptičici
Ptičica 88:31
Brojač posjeta
609706
Online portfolio
Ovaj blog je preseljen na novu adresu
Pozivam vas da ga pratite na toj adresi, sa puno novog i kvalitetnog sadržaja. Tamo ćete biti preusmjereni za 10 sekundi.
Blog
petak, srpanj 14, 2006
Mda me razočaro. Čovjek nije nikad zapalio. Veli ono.. nikad! Jel tebi jasno da se život sastoji od malih stvari. Preranog orgazma, glazbenog spota Vlatke Pokos, pokoje pivice. I sad se dvoumim između dva najveća užitka; gledanja sijednice sabora i cigarete. 

Vi nepušači ste krivi za sva zla na ovom svjetu. Dam se kladit i da su ovi u saboru nepušači, pa zato je cijela nacija popušila. Umjesto njih. Štoviše, smatram da su takve sve vlade. I samo što rade je da donose zakone protiv nas pušača. 

Jeste primjetili da u bircevima svakim danom je sve manje onih pušačkih mjesta ? Do kraja godine nebu bilo mjesta za nas. Onda bu nam ostala ulica. Nakon toga bu proglasili nepušačke ulice. Nakon toga slijede sva javna mjesta (Da li to uključuje i i javne kuće?... al vratimo se na temu..) Na kraju ćemo se skrivati ispod plahti pod okriljem noći da se ne vidi žar. Jer može te cinkat susjed policajcima koje će regrutirat samo u tu svrhu. Da nas traže. Postali smo lovina.

Očete primjer? Radim ko živina. Uzmem papir i olovku da si nešto skiciram. I odem u pušionu. Da u firmi imamo prostoriju koja je samo za nas. Vi imate cijelu jebenu zgradu. Uđem u tu prostoriju gdje se valjda bi se samo osuđenici iz Guantanama osjećali malo humanije i nađem NJIH. Nepušeće. Razgovaraju. Reko ajd, neka ih je.... Ubacujem kovanice u aparat za ,nazovimo to, kavu i užurbano pokušavam ubacit pljugu u gubec kad li ono: "Nebuš valjda sad zapalil?". Oči mi ispadaju ko da sam na električnom stolcu, žile ko da sam pretrčo.. neznam.. nisam baš nikad puno trčal, al ajde nagađam, kilometar u pola minute. "Znaš, smrdilo bu".... Pa hebem vam sve.... Popušite mi. Nedam to zadnje utočište mira. Inflirtrirali su se među nas da nas unište.

Da, dobit ću rak grla. Neće me zaustavit vaša naljepnica na cigaretama bez obzira kako velika bila. Možete mi pokazivati fotke raspadnutih pluća, al velim vam.. više me plaše slike umjetnih sisa, šestica naročito. Okanite nas se. I da znam da je nezdravo. I niste prvi koji mi to govorite. I da umrijet ću 7 godina ranije, barem se nadam, jer mi ni netrebaju tih par godina kad ću jest na flašice, neću moć izvadit ćunu iz gaća, a ormari za odjeću će sadržavat više pilula nego omanja apoteka u kvartu. 

Predlažem akciju da se svi skupimo na Trgu i zapalimo. Cigaretu. Ako nas ne priznaju. Zapalit ćemo Vladu. Zgradu mislim. Ako nas ignoriraju osvojit ćemo svijet. I bit će samo mooooooj... kmhm.. naš..


U to ime idem zapalit jednu.

Update: Bit ću dobar, neću više nikog zahebavat ... nego.. ima ko vatre ... možda ... malo .. pleaseeeee

sonic @ 01:01 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare