Dnevna doza fotografije
Sonic
Kontakt

Mejl:
sonic(at)globalnet.hr

AjSikJu
31-671-747

Sonic banner

Copyright
Fotografije su intelektualno vlasništvo te se ne smiju kopirati ili koristiti na bilo kojem mediju bez prethodnog odobrenja. Ako želite iskoristiti moje fotografije molim da mi se obratite na mail ili u komentarima.
Citat dana
Nema zapisa.
Banneri
Sonic na ptičici
Ptičica 88:31
Brojač posjeta
609706
Online portfolio
Ovaj blog je preseljen na novu adresu
Pozivam vas da ga pratite na toj adresi, sa puno novog i kvalitetnog sadržaja. Tamo ćete biti preusmjereni za 10 sekundi.
Blog
četvrtak, lipanj 29, 2006

Čudan je lik taj Babić.... Taman kad misliš da ga počinješ kužit zasere ga .... al ono...  

Čitam njegov blog.. Mislim si .. fakat je car... piše o svemu .. onak iskreno.. valjda za dušu i iz zahebancije. I onda kao po dobrom starom običaju ... proser...

Počeo spiku o djeci : "Ili je to samo da se pohvale. Šta me briga tvoje je, moje nije kolko znam. U stvari, općenito mi na kurac ide taj ponos na djecu, stvaranje kulta djece. Kad vade slike iz novčanika pa pokazuju.

Kad kažem da život pametne odrasle osobe cijenim više nego prosječnog djeteta, gledaju me kao sotonu. Za prvog znam što je i kakav je čovjek, a od djeteta pitaj boga šta će ispast. Čista lutrija, sasvim moguće ništa dobro."

Nadam se samo da buš se jednog dana sjetil ovog kad ugledaš svog kikića. Kao što su ti rekli u komentarima. Ne pričaj o nečemu šta nisi iskusio... 

Da li si ikad osjetio da voliš nekoga ne tražeći baš ništa od njega? Nemoj me krivo shvatit, ja svoju ženu volim, kao i ona mene (barem se nadam da je još tako ) ali i ona i ja imamo isto mišljenje.. ovo je nešto više.. ovo je prava ljubav.. koja ne traži ništa, a daje bezkompromisno.

Sorry.. meni je fascinantno da to malo čudo uspije u 22 mjeseca (kolko moje malo ima) prohodat, progovorit, imat svoje mišljenje. I pazi .. najluđe od svega .. on je moj.. ja mulac, sam roditelj! Ej, pazit ću ga, maziti, pokušati biti najbolji roditelj ikad.. I bit ću ponosan na svaku njegovu novu riječ, reakciju, treptaj jer mislim da je nešto mojeg ugrađeno u sve to. To je moje najveće djelo koje mogu ostaviti iza sebe. Popišam ti se ja Matija na tvoje indexe, životne uspjehe, i sve ono što misliš da je bitno u životu... najbolja i nafascinantnija stvar koju možeš napravit u svom životu je to malo čedo.

Fakat nisam od roditelja koji non-stop pričaju o klincima, nisam baba koja priča kak je obukla malu/og i sl. ali razmisli, da te puste negdje u neki svijet gdje ne postoje ovakvi fizikalni zakoni, negdje gdje ne postoji ništa šta poznaješ.. kako bi se snašo ? Pa hebate, kad se javljaš na oglas za posao traže 3 godine iskustva.. za kaj ? Klinci u te tri godine naprave čudesa, nauče najtežu stvar, živjeti, komunicirati, razmišljati samostalno, nauče sva glavna hebena pravila koje smo si sami kao ljudi dali.. Ajde barem malo priznaj da su fascinantni ...

I ne samo da su fascinantni nego razmišljanje svakog tog djeteta je neiskvareno. Ono ne razmišlja kako će ukrast, nanjet bol, sl kao tvoja pametna odrasla osoba koju toliko cijeniš.
sonic @ 15:29 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare