Dnevna doza fotografije
Sonic
Kontakt

Mejl:
sonic(at)globalnet.hr

AjSikJu
31-671-747

Sonic banner

Copyright
Fotografije su intelektualno vlasništvo te se ne smiju kopirati ili koristiti na bilo kojem mediju bez prethodnog odobrenja. Ako želite iskoristiti moje fotografije molim da mi se obratite na mail ili u komentarima.
Citat dana
Nema zapisa.
Banneri
Sonic na ptičici
Ptičica 88:31
Brojač posjeta
609706
Online portfolio
Ovaj blog je preseljen na novu adresu
Pozivam vas da ga pratite na toj adresi, sa puno novog i kvalitetnog sadržaja. Tamo ćete biti preusmjereni za 10 sekundi.
Blog
ponedjeljak, kolovoz 10, 2009
U zadnje vrijeme twitter utažuje svu moju glad za novim foto saznanjima. Isto tako lakše se prepustiti ograničenju od 140 znakova pa samim time je lakše zacvrkutati nego pisati postove na blogu. Da bi to malo ispravio nakon jubilarnih 200 postova na twitteru radim malu konpilaciju najinteresantnijih materijala...

Landscapes 2.0Opis sajta kaže: Nature in all its fascinating beauty: mountains, sea, rivers, cliffs, sunset, snow, sand, desert and city parks, oasis and windy roads. Photos from all corners of the world, gathered during trips and travelings.

Nikon COOLPIX S1000pjPrvi fotić sa ugrađenim projektorom!? WTF!? Ako su se lomila koplja za uvođenje videa  u fotiće, što je pobogu ovo?!

Fotići na twitteruUkoliko još niste ili pak jeste aktivni na Twitteru, ali neznate koga pratiti ovdje je lista onih koji su to zavrijedili.

Felix LammersZa one koje su uvijek vjerno isčekivali fotografa tjedna ovdje je portfolio pun editoriala i sjajnih portreta.

Photoshop TVAdobe je uvođenjem Adobe TV kreirao zajednicu koja je okupljena oko cijelog CS4 paketa dok je najposjećeniji kanal ipak onaj kralja obrade fotografija. Posjetite PhotoShop kanal na AdobeTVu.

DSLR vidsSajt koji se odlučio prikazivati video uratke učinjene samo SLR fotoaparatima.  

Kreativno svjetlo

Polarna svjetlost ili aurora borealis nadahnula je Baldomero Fernandeza na nesvakidašnje fotkanje mode.Za još zanimljivosti prati me na twitteru...
sonic @ 12:02 |Komentiraj | Komentari: 0