Dnevna doza fotografije
Sonic
Kontakt

Mejl:
sonic(at)globalnet.hr

AjSikJu
31-671-747

Sonic banner

Copyright
Fotografije su intelektualno vlasništvo te se ne smiju kopirati ili koristiti na bilo kojem mediju bez prethodnog odobrenja. Ako želite iskoristiti moje fotografije molim da mi se obratite na mail ili u komentarima.
Citat dana
Nema zapisa.
Banneri
Sonic na ptičici
Ptičica 88:31
Brojač posjeta
609706
Online portfolio
Ovaj blog je preseljen na novu adresu
Pozivam vas da ga pratite na toj adresi, sa puno novog i kvalitetnog sadržaja. Tamo ćete biti preusmjereni za 10 sekundi.
Blog
petak, srpanj 21, 2006
RTL potiho reklamira Big Brother. Opet ista, stara, shema. Početak jesen i svi će slavit neku osobu na Božić. Jedva čekam. Zaboravit ću kupit poklone od samog uzbuđenja, a da ne pričam kak ćemo svi za Božić buljit u televizore zaboravljajući na bakine friško napravljene mlince. Moš mislit....

Da ne pričam da će sve tevizije pokušat napravit svoj reality. Kad će doć dan kad će neki producent ili tko god to "pametan" to smišlja reć: "Ovo je bezveze. Nemremo više snimat smeće i to pustit na televiziju"?

Jednom davno, bio mi je gušt doć doma i zato jer mi je bilo dosadno ili zato jer sam imao heben dan, upalio sam televizor da bi pobjegao od stvarnosti. Danas, dodjem sav sheban doma od svakodnevice, kretena i idota na poslu i onda upališ televizor i gledaš "stvarnost" 12 ili kolko god već idiota.

Sutra, preksutra nas čeka da upalimo televizor i vidjet ćemo budućnost jer će nam isti oni producenti reći: "Snimili smo sve realitije i sadašnjost šta smo imali.. Gledajte...", hm... recimo... "....izlazak sunca, sutra ujutro u Prepuštevcu".

Ako ništa drugo Big brother koji nam slijedi će nam dovesti nove životinje u kuću. Imali su dosad pesa, konja, mačku ... Živo me zanima šta će sad. Kravu ? Ja da uređujem bi im stavio lava. Velkog, odraslog, za veeeelikim zubima i vrlo gladnog. Bez kaveza. To bi si štel pogledat. 

A tek zadaci i gosti koji su im dolazili. A ne, ja se nebi tak igral. Pustil bi im ninje unutra. pa nek se onda ukućani brane sa raspoloživim sredstvima. Noževe i vilice bi im oduzeo. Ako ne uspijem angažirat ninje,  onda pozovem Texaškog renđera ili nađem nekakvog vukodlaka. A na kraju svi misle bude vatromet. E k****. Onda dolaze bombaši samoubojice iz Afganistana. Ako uopće budu potrebni i netko u kući preživi.

I zato (sad tu Sonic dira jednim masnim prstom od čevapa kameru) i kaže: "Ne propustite".
sonic @ 00:50 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare