Dnevna doza fotografije
Sonic
Kontakt

Mejl:
sonic(at)globalnet.hr

AjSikJu
31-671-747

Sonic banner

Copyright
Fotografije su intelektualno vlasništvo te se ne smiju kopirati ili koristiti na bilo kojem mediju bez prethodnog odobrenja. Ako želite iskoristiti moje fotografije molim da mi se obratite na mail ili u komentarima.
Citat dana
Nema zapisa.
Banneri
Sonic na ptičici
Ptičica 88:31
Brojač posjeta
609706
Online portfolio
Ovaj blog je preseljen na novu adresu
Pozivam vas da ga pratite na toj adresi, sa puno novog i kvalitetnog sadržaja. Tamo ćete biti preusmjereni za 10 sekundi.
Blog - svibanj 2009
petak, svibanj 29, 2009
FOTOGRAFI I POZNATI NA ŠPICI DARUJU SMIJEŠAK
Bogovićeva-Gajeva, subota 30. svibnja u 10 satiU potrazi za najboljim kadrovima, ovog biste ih vikenda mogli pronaći na subotnjoj špici, gdje se od 10-14 sati održava humanitarna akcija 'Smiješak za…', koju organizira Međunarodni centar za fotografiju, film, video i multimediju prvi put u suradnji s Udrugom za sindrom Down u Zagrebu. U sklopu akcije održat će se revija modne dizajnerice Nine Šklempe čije će modele na špici nositi manekenke koje predvode Doris Vrečko i Fani Stipković. Ispred Charlieja će ih dočekati profesionalni fotografi te fotografirati s prolaznicima. Fotografska ekipa izrađivat će fotografije na licu mjesta, a prolaznici će na taj način uz dobrovoljni prilog po želji dobiti vlastitu fotografiju i svoj osmijeh tako pokloniti najpotrebitijima. Zagrepčani mogu također izraditi i vlastite fotografije s osobnih fotoaparata i mobilnih uređaja, te na taj način humanitarno djelovati zajedno s Mijom Begović, Marijem Valentićem, Antonijom Šolom i dr. poznatim osobama koje sudjeluju u akciji 'Smiješak za Udrugu za Down sindrom u Zagrebu'. Stoga, dragi fotografi, pridružite nam se u što većem broju, kako bismo svoju ljubav prema fotografiji pretočili u smiješak na licima djece kojima je to najpotrebnije.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u subotu, 30. svibnja od 10-14 sati na uglu Bogovićeve i Gajeve ulice u Zagrebu.
sonic @ 15:30 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare