Dnevna doza fotografije
Sonic
Kontakt

Mejl:
sonic(at)globalnet.hr

AjSikJu
31-671-747

Sonic banner

Copyright
Fotografije su intelektualno vlasništvo te se ne smiju kopirati ili koristiti na bilo kojem mediju bez prethodnog odobrenja. Ako želite iskoristiti moje fotografije molim da mi se obratite na mail ili u komentarima.
Citat dana
Nema zapisa.
Banneri
Sonic na ptičici
Ptičica 88:31
Brojač posjeta
609706
Online portfolio
Ovaj blog je preseljen na novu adresu
Pozivam vas da ga pratite na toj adresi, sa puno novog i kvalitetnog sadržaja. Tamo ćete biti preusmjereni za 10 sekundi.
Blog - travanj 2009
četvrtak, travanj 2, 2009


Pozivamo Vas da posjetite 4. Međunarodni fotosajam koji se održava u subotu 04.04. od 10 do 17 sati održava u Ulici grada Vukovara 68 (u prostoru Pučkog otvorenog učilišta). Ovaj sajam tradicionalno okuplja ljubitelje fotografije kojima se predstavlja trenutna ponuda uređaja, opreme i općenito noviteta u svijetu fotografije. Za posjetitelje se održavaju brojne prezentacije i predstavljanja.

Sajam nije isključivo prezentacijskog tipa, već je na njemu moguće i kupiti određene proizvode po povoljnim cijenama što već četvrtu godinu za redom veseli poklonike kvalitetne opreme koji na sajmu pronalaze prilike za dobre i povoljnu kupnju.

Ja bi izdvojio predavanje koje možete posjetiti u 12:00 sati - dvosatno predavanje o uporabi različitih tehnika fotografiranja sa studijskom rasvjetom i prezentacija profesionalne opreme. U ime SONY OVERSEAS S.A. predavanje će voditi moj dragi kum Timor Šatara dok ćete poznatu foto ekipicu vidjeti kako letaju okolo i fotkaju i snimaju ga :).

Vidimo se tamo, a vi detalje možete pogledati ovdje.

sonic @ 10:28 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare